Terapijski dnevnik

Terapijski dnevnik

Koliko puta u životu smo osetili potrebu da poverimo nekome svoje najdublje misli i osećanja? Ali smo se ustručavali ili nismo u nikoga imali dovoljno poverenja da kažemo baš sve što nas tišti.

Terpaijski dnevnik je tvoj najbolji prijatelj, terapeut i oslonac onda kada ti je najteže.

Pisanje terapijskog dnevnika nije samo prosto beleženje događaja – to je direktna komuinikacija sa našim unutrašnjim bićem, mesto gde možemo da razbistrimo misli, pročistimo osećanja i osnažimo sebe za akciju u pravom trenutku i na način koji najbolji za nas.

Uz pomoć terapijskog dnevnika možemo da poboljšamo komunikaciju sa sobom i drugima, sagledamo jasno sve životne probleme i pronađemo prave načine za njihovo rešavanje. Otključamo našu snagu i sposobnosti i ojačamo sebe do maksimuma.

Pisanje dnevnika je isceljujuće i veoma korisno za naše mentalno zdravlje i opštu dobrobit. Počni sa pisanjem i promeni svoj život. U radionici učimo kako da to radimo jednostavno, pravilno i maksimalno efikasno.

Šta dobijaš kada se pretplatiš na radionice?

Besplatne E- knjige, mesečne webinare za članove, odabrane tekstove na blogu,
kao i neograničen pristup za 9 terapijskih i kreativnih radionica – zajedno sa Terpijskim dnevnikom:

Pisma za kišne dane

Da li ste doživeli razvod, raskid partnerske veze, gubitak voljene osobe, ostali bez posla….Ili ste…

Terapijski dnevnik

Zapisivanje misli i emocija može biti moćan alat za rešavanje problema, oslobađanje od stresa i poboljšanje emotivnog…

Ljubav i emocije

Emocije su vrlo važne u izražajnom pisanju. Ljudi koji izražavaju pozitivne emocije dok pišu o…

Moć podsvesti

Negativni obrasci mišljenja proizvode osćeanje patnje, tuge, bola, uznemirenosti, depresije. Naše misli imaju moćan uticaj…

Napiši svoj život

Koliko puta ste pomislili da vaš život nema smisao? Svrhu? Razlog što postojite? Da ste…

Pisanje u kontekstu

Kratke svakodnevne vežbe za upoznavanje sopstvenog unutrašnjeg bića, prevazilaženje strahova i jačanje samopouzdanja. Pisanje u…

Sve ovo dobijaš pretplatom na radionice pisanja

Za samo 3.900 din mesečno/ili 14.900 godišnje

Rekli su o radionicama

Išla sam na razne edukacije i obuke ali ova mi je najbolja. Pronašla sam sebe u pisanju. Osvestila sam mnoges tvari kod sebe. Pisanje je sada moja stalna terapija za duhovnost i rad na sebi. Hvala.

Ana Pavlović

Begrad

Oduvek sam voleo da pišem iako nisam pisac. Radionice prof. Tadića su prava stvar za mene, kroz pisanje možeš da komuniciraš sa sobom. Idealno za svakoga koga zanima lični rast i razvoj. 

Dragan Markuš

Zagreb

Fantastične radionice. Odlično iskustvo. Idealno za sve koji hože da se bave sobom. Kroz pisanje sam saznala mnoge stvari o sebi i uvidela kuda želim da idem. Sve preporuke.

Maja Popov

Subotica