Terapijski dnevnik

Terapijski dnevnik

Kako da efikasno pišeš terapijski dnevnik za svakodnevnu mentalnu higijenu, lični rasti i razvoj.

Ili pogledaj još detalja o radionici….


Šta ćeš naučiti u radionici:

  • ČEMU SLUŽI TERAPIJSKI DNEVNIK

Koja je razlika između običnog i terapijskog dnevnika, i kako koristimo dnevničko pisanje u svrhe samoterapije, ličnog rasta i razvoja.


  • KADA I KAKO PISATI DNEVNIK

Kada je najbolje pisati: svaki dan, povremeno ili kada osetimo potrebu? Praktični saveti i uputstva.


  • O ČEMU PISATI – BELEŠKE I VEŽBE

Teme i saržaji za pisanje i format efikasnog pisanja dnevnika.

  • 4 LEKCIJE, 6 VEŽBI, VIDEO

4 lekcije, 6 vežbi, video za samostalno savladavanje lekcija

Koliko puta u životu smo osetili potrebu da poverimo nekome svoje najdublje misli i osećanja? Ali smo se ustručavali ili nismo u nikoga imali dovoljno poverenja da kažemo baš sve što nas tišti.

Terpaijski dnevnik je tvoj najbolji prijatelj, terapeut i oslonac onda kada ti je najteže.

Pisanje terapijskog dnevnika nije samo prosto beleženje događaja – to je direktna komunikacija sa našim unutrašnjim bićem, mesto gde možemo da razbistrimo misli, pročistimo osećanja i osnažimo sebe za akciju u pravom trenutku i na način koji najbolji za nas.

Uz pomoć terapijskog dnevnika možemo da poboljšamo komunikaciju sa sobom i drugima, sagledamo jasno sve životne probleme i pronađemo prave načine za njihovo rešavanje. Otključamo našu snagu i sposobnosti i ojačamo sebe do maksimuma.

Pisanje dnevnika je isceljujuće i veoma korisno za naše mentalno zdravlje i opštu dobrobit. Počni sa pisanjem i promeni svoj život. U radionici učimo kako da to radimo jednostavno, pravilno i maksimalno efikasno.

Rekli su o radionicama

Išla sam na razne edukacije i obuke ali ova mi je najbolja. Pronašla sam sebe u pisanju. Osvestila sam mnoges tvari kod sebe. Pisanje je sada moja stalna terapija za duhovnost i rad na sebi. Hvala.

Ana Pavlović

Begrad

Oduvek sam voleo da pišem iako nisam pisac. Radionice prof. Tadića su prava stvar za mene, kroz pisanje možeš da komuniciraš sa sobom. Idealno za svakoga koga zanima lični rast i razvoj. 

Dragan Markuš

Zagreb

Fantastične radionice. Odlično iskustvo. Idealno za sve koji hože da se bave sobom. Kroz pisanje sam saznala mnoge stvari o sebi i uvidela ko sam i kuda želim da idem. Sve preporuke.

Maja Popov

Subotica

Šta dobijaš kada se pretplatiš na radionice?

6 radionica terapijskog pisanja

Dobićeš pristup mojim radionicama koje istražuju šta čini život ispunjen i smislenim. Ovo nisu gomila glupih citata ili „jedan brzi trik“ koji će te učiniti srećnim zauvek. Ovde zaranjamo duboko da bi smo odgovorili na teška pitanja o životu—da stvorimo proces ličnog rasta koji će trajati ceo život. Svaka radionica dolazi sa praktičnim vežbama koje će ti pomoći da primeniš ono što naučiš.

Besplatni mesečni online Webinari

Svakog meseca organizujem vebinar uživo da bih se povezao sa članovima radionica gde razgovaramo stvarima za koje život znače. Ovo obično uključuje pitanja i odgovore uživo i cela stvar može biti duboka i lična ili glupa koliko god želite. Pridruži se stotinama ljudi iz celog sveta u svojoj potrazi da svaki dan bude bolji od prethodnog.

3 bonus radionice kreativnog pisanja

Još 2014. godine kreirao sam tri kursa koji su pomogli stotinama ljudi: Pisanje priča, veštine storytellinga, pisanje za internet. Ovi kursevi su takođe uključeni u Radionice pisanja, čime se broj radionica pisanja povećava na devet!

Eksluzivni dodatni sadržaj

Dobijaš 50% popusta na sve štampane knjige i priručnike o pisanju, audio komentare o mojim knjigama, e-knjige o nekim od mojih omiljenih tema, recenzije knjiga i preporuke za čitanje dodatne literature i još mnogo toga. Novi ekskluzivni sadržaj će se redovno dodavati čime se ukupni sadržaj za članove radionica još uvećava!

I još mnog toga…

Sve ovo dobijaš pretplatom na radionice pisanja

Za samo 3.900 din mesečno/ili 14.900 godišnje