Rekli su o radionicama

Išla sam na razne edukacije i obuke ali ova mi je najbolja. Pronašla sam sebe u pisanju. Osvestila sam mnoges tvari kod sebe. Pisanje je sada moja stalna terapija za duhovnost i rad na sebi. Hvala.

Ana Pavlović

beograd

Oduvek sam voleo da pišem iako nisam pisac. Radionice prof. Tadića su prava stvar za mene, kroz pisanje možeš da komuniciraš sa sobom. Idealno za svakoga koga zanima lični rast i razvoj. 

Dragan Markuš

ZAGREB

Fantastične radionice. Odlično iskustvo. Idealno za sve koji hoće da se bave sobom. Kroz pisanje sam saznala mnoge stvari o sebi, ispitala svoju prošlost i uvidela kuda želim da idem. Sve preporuke.

Maja Popov

SUBOTICA

Najčešće postavljana pitanja

Da li rad u radionicama podrazumeva rad sa mentorom?

Ne. Radionice su osmišljene da u njima radiš potpuno samostalno, uz predviđene lekcije i vežbe. Ukoliko imaš neka pitanja, možeš ih postaviti mejlom. Rad sa mentorom se posebno dogovara.

Kada se pretplatim, da li mogu da pohađam sve radionice na sajtu?

Da. Jednom kada se pridružite radionicama, imate pristup svim sadržajima koji su predviđeni za pretplatnike radionica.

Da li se pretplata automatski obnavlja?

Ne. Nakon isteka pretplate potrebno je ponovo da se pridružite sajtu, odnosno obnovite pretplatu, putem prijave kao kada ste to uradili prvi put.

Kako se plaćaju radionice?

Radionice se mogu platiti uplatnicom putem banke ili pošte. Polaznici iz inostranstva mogu izvršiti plaćanje putem Paypala ili Western Uniona.

Spreman si da gradiš novi život?