Pisma za kišne dane

Pisma za kišne dane

Kako da rešavaš emocionalne odnose sa sobom i drugima

Ili pogledaj još detalja o radionici….


Šta ćeš naučiti u radionici:

  • 3 TOKSIČNA MITA U VEZI EMOCIJA

Kada doživimo razvod, raskid partnerske veze, gubitak voljene osobe, ostanemo bez posla….Ili smo često uznemireni zbog toga što nam se nešto kod nas ne sviđa, mislimo da smo napravili velike greške, ili jednostavno ne umemo ništa da uradimo kako treba?


  • EMOCIONALNA INTELIGENCIJA I PRAKTIČAN ŽIVOT

Transakciono pisanje – ili pisanje pisama – vodi nas dalje od onoga što smo mislili da ne možemo prevaziči i pruža moćan način da prebrodimo brojne životne krize i probleme.


  • ZDRAV I PRODUKTIVAN NAČIN DA KANALIŠEŠ EMOCIJE

Pisanje pisama može nam pomoći da se rešimo osećanja besa, anskioznosti i krivice, i može nam pomoći da promenimo perspektivu.


  • OTPUŠTANJE NEGATIVNIH OSOBA IZ NAŠEG ŽIVOTA

Kako da prestanemo da živimo u prošlosti, otpustimo toksične ljude iz našeg života, i krenemo dalje, rastemo i razvijamo se.


  • 4 LEKCIJE I 6 PRAKTIČNIH VEŽBI

Kroz detaljne lekcije i praktične vežbe ovladaćeš tehnikama upravljanja emocijama i lakše rešavati životne probleme, stres i traumatske događaje.


Vodeći princip je da se naše transakciono pisanje brine o poslovima našeg emocionalnog života – bilo da se radi o novom ili nedovršenom poslu – kako bi izrazili saosećanje, traženje ili odobravanje oproštaja, empatiju ili zahvalnost.

Pisanje pisama moće biti isceljujuće i veoma korisno za naše mentalno zdravlje i opštu dobrobit. Počni sa pisanjem i promeni svoj život.

Kako razumeti sopstvene emocije i upravljati njima? Ovo je ključno pitanje koje muči većinu nas. Ako dozvolimo da se emocije otmu kontroli i preuzmu naš život, bižemo osuđeni na večnu patnju i nerazumevanje sebe i sveta koji nas okružuje, sa kojim ćemo biti stalno u sukobu.

U radionici učimo tehnike transakcionog pisanja u obliku pisanja pisama, koje će nam pomoći da uspostvaimo kontakt sa sopstvenim emocijama, da naučimo kako da ih prepoznamo i kontrolišemo i na ta način unapredimo sopstvenu emotivnu inteligenciju, veštine odnosa sa drugim sobom i drugim ljudima i ostvarimo srećan i kvalitetan život.


Rekli su o radionicama

Išla sam na razne edukacije i obuke ali ova mi je najbolja. Pronašla sam sebe u pisanju. Osvestila sam mnoges tvari kod sebe. Pisanje je sada moja stalna terapija za duhovnost i rad na sebi. Hvala.

Ana Pavlović

Begrad

Oduvek sam voleo da pišem iako nisam pisac. Radionice prof. Tadića su prava stvar za mene, kroz pisanje možeš da komuniciraš sa sobom. Idealno za svakoga koga zanima lični rast i razvoj. 

Dragan Markuš

Zagreb

Fantastične radionice. Odlično iskustvo. Idealno za sve koji hože da se bave sobom. Kroz pisanje sam saznala mnoge stvari o sebi i uvidela ko sam i kuda želim da idem. Sve preporuke.

Maja Popov

Subotica

Šta dobijaš kada se pretplatiš na radionice?

6 radionica terapijskog pisanja

Dobićeš pristup mojim radionicama koje istražuju šta čini život ispunjen i smislenim. Ovo nisu gomila glupih citata ili „jedan brzi trik“ koji će te učiniti srećnim zauvek. Ovde zaranjamo duboko da bi smo odgovorili na teška pitanja o životu—da stvorimo proces ličnog rasta koji će trajati ceo život. Svaka radionica dolazi sa praktičnim vežbama koje će ti pomoći da primeniš ono što naučiš.

Besplatni mesečni online Webinari

Svakog meseca organizujem vebinar uživo da bih se povezao sa članovima radionica gde razgovaramo stvarima za koje život znače. Ovo obično uključuje pitanja i odgovore uživo i cela stvar može biti duboka i lična ili glupa koliko god želite. Pridruži se stotinama ljudi iz celog sveta u svojoj potrazi da svaki dan bude bolji od prethodnog.

3 bonus radionice kreativnog pisanja

Još 2014. godine kreirao sam tri kursa koji su pomogli stotinama ljudi: Pisanje priča, veštine storytellinga, pisanje za internet. Ovi kursevi su takođe uključeni u Radionice pisanja, čime se broj radionica pisanja povećava na devet!

Eksluzivni dodatni sadržaj

Dobijaš 50% popusta na sve štampane knjige i priručnike o pisanju, audio komentare o mojim knjigama, e-knjige o nekim od mojih omiljenih tema, recenzije knjiga i preporuke za čitanje dodatne literature i još mnogo toga. Novi ekskluzivni sadržaj će se redovno dodavati čime se ukupni sadržaj za članove radionica još uvećava!

I još mnog toga…

Sve ovo dobijaš pretplatom na radionice pisanja

Za samo 3.900 din mesečno/ili 14.900 godišnje