Napiši svoj život

Napiši svoj život

Pisanje priče svog života pomaže nam da se orijentišemo ko smo bili, ko smo sada i kuda idemo.

Ili pogledaj još detalja o radionici….


Šta ćeš naučiti u radionici:

  • KAKO PROMENOM SOPSTVENE PRIČE MOŽEŠ PROMENITI ŽIVOT

Mi živimo svoju priču i, ako je promenimo, možemo promeniti svoje živote. Kada ponovo napišemo našu priču, mi takođe preokrećemo svoj mozak da živi po novom rukopisu.


  • PISANJEM SVOJE PRIČE DAJEŠ SMISAO ŽIVOTU

Koliko puta ste pomislili da vaš život nema smisao? Svrhu? Razlog što postojite? Da ste se zaglavili u vakumu i ne možete ni napred ni nazad?


  • MOĆ ZAMENICA

Promenom perspektive menjamo naše razmevanje prošlih, sadašnjih i budućih događaja i usopešnij erešavamo životne probleme.


  • USPEŠNO REŠAVANJE TRAUMATSKIH DOGAĐAJA

Pisanjem našeg narativa osvešćujemo traume i razumevanjem smisla utišavamo i menjamo emocije i bolje razumevanje sopstvenih životnih problema.


  • 6 LEKCIJA, 6 VEŽBI, AKCIONI PLAN

Šest lekcij ai šest vežbi uz konstrukciju životnog narativa, afirmativno pisanje.


Svako od nas živi život o kome se može ispričati priča. Priča ima poglavlja o našem telu i zdravlju; naši odnosi; našu psihologiju, uključujući naše emocije i način razmišljanja; naši poslovi; naš odnos prema višoj sili; i naše načine služenja u svetu. Svako poglavlje je važan deo veće celine, a ipak možemo biti slepi za obrasce u priči i teme koje se isprepliću kroz sve, povezujući naizgled različite događaje. Teško nam je da vidimo jedinstvenu priču kada reagujemo na detalje života i kada smo uhvaćeni u svoja iskustva. Ali ako se s vremena na vreme povučemo i ponovo procenimo svoje priče, možemo doneti svesne odluke o tome kako bismo ih mogli promeniti i ispričati novu i bolju priču u budućnosti.

Ponekad se toliko poistovetimo sa svojim pričama, toliko sigurni da ne možemo da živimo prema drugoj, da se čini kao da nam priča sama diktira. Istina je da niko od nas nije naša priča, i da svako od nas ima moć da bude pripovedač.

Kada napišete sebe – šta je bilo u vašem životu, šta se događa sada, i kako bi ste želeli da se odvija u budućnost – pisanje postaje lekovi proces jer stavljate sopstveni život u sasvim novu perspektivu!

Ova radionica je idealan način da saznate gde ste bili, ko ste sada i kuda idete. Da razbistrite misli i emocije, odnose sa drugima i ojačate sopstvene snage kao osnovu boljeg i kvalitetnijeg života. Da rastete i porastete u ličnom rastu i razvoju.

Pisanje o sopstvenom životu može biti isceljujuće i veoma korisno za vaše mentalno zdravlje i opštu dobrobit. Počnite sa pisanjem i promenite svoj život.

Rekli su o radionicama

Išla sam na razne edukacije i obuke ali ova mi je najbolja. Pronašla sam sebe u pisanju. Osvestila sam mnoges tvari kod sebe. Pisanje je sada moja stalna terapija za duhovnost i rad na sebi. Hvala.

Ana Pavlović

Begrad

Oduvek sam voleo da pišem iako nisam pisac. Radionice prof. Tadića su prava stvar za mene, kroz pisanje možeš da komuniciraš sa sobom. Idealno za svakoga koga zanima lični rast i razvoj. 

Dragan Markuš

Zagreb

Fantastične radionice. Odlično iskustvo. Idealno za sve koji hože da se bave sobom. Kroz pisanje sam saznala mnoge stvari o sebi i uvidela kuda želim da idem. Sve preporuke.

Maja Popov

Subotica

Šta dobijate kada se pretplatite na sajt?

6 radionica terapijskog pisanja

Dobićeš pristup mojim radionicama koje istražuju šta čini život ispunjen i smislenim. Ovo nisu gomila glupih citata ili „jedan brzi trik“ koji će te učiniti srećnim zauvek. Ovde zaranjamo duboko da bi smo odgovorili na teška pitanja o životu—da stvorimo proces ličnog rasta koji će trajati ceo život. Svaka radionica dolazi sa praktičnim vežbama koje će ti pomoći da primeniš ono što naučiš.

Besplatni mesečni online Webinari

Svakog meseca organizujem vebinar uživo da bih se povezao sa članovima radionica gde razgovaramo stvarima za koje život znače. Ovo obično uključuje pitanja i odgovore uživo i cela stvar može biti duboka i lična ili glupa koliko god želite. Pridruži se stotinama ljudi iz celog sveta u svojoj potrazi da svaki dan bude bolji od prethodnog.

3 bonus radionice kreativnog pisanja

Još 2014. godine kreirao sam tri kursa koji su pomogli stotinama ljudi: Pisanje priča, veštine storytellinga, pisanje za internet. Ovi kursevi su takođe uključeni u Radionice pisanja, čime se broj radionica pisanja povećava na devet!

Eksluzivni dodatni sadržaj

Dobijaš 50% popusta na sve štampane knjige i priručnike o pisanju, audio komentare o mojim knjigama, e-knjige o nekim od mojih omiljenih tema, recenzije knjiga i preporuke za čitanje dodatne literature i još mnogo toga. Novi ekskluzivni sadržaj će se redovno dodavati čime se ukupni sadržaj za članove radionica još uvećava!

I još mnog toga…

Sve ovo dobijate pretplatom na radionice pisanja

Za samo 3.900 din mesečno/ili 14.900 godišnje