Moć podsvesti

Imaš klupko misli u glavi koje ne možeš da razmotaš? Zbrku od emocija koja ti pravi haos u životu? Često si uznemiren ili beskrajno tužan i bezvoljan a da ne znaš pravi razlog?

Poznavanje naših obrazaca razmišljanja, pravih emocija i ponašanja koje sledi iz toga je pravi način da uspostavimo kontrolu nad našim životom i upoznamo moć naše podsvesti. Upoznajte vaše unutrašnje biće.

Istraživanje naše podsvesti daje nam mogućnost da kroz posebne vežbe terapijskog pisanja spoznamo način kako mislimo i osećamo, da razumemo naša racionalna i iracionalna uverenja, i daje nam mogućnost da kontrolišemo misli i osećanja

Terapijsko pisanje nam pruža mogućnost da upoznamo našu podsvest i pretvorimo je u saveznika koji će nam omogućiti dobar, srećan i kvalitetan život, bolje poslovne uspehe i zdravije odnose sa drugim ljudima.

Pisanje kao metoda ličnog rasta i razvoja može biti isceljujuće i veoma korisno za naše mentalno zdravlje i opštu dobrobit. Počni sa pisanjem i promeni svoj život.

Šta dobijaš kada se pretplatiš na radionice?

Besplatne E- knjige, mesečne webinare za članove, odabrane tekstove na blogu,
kao i neograničen pristup za 9 terapijskih i kreativnih radionica – zajedno sa Moć podsvesti

Pisma za kišne dane

Da li ste doživeli razvod, raskid partnerske veze, gubitak voljene osobe, ostali bez posla….Ili ste…

Terapijski dnevnik

Zapisivanje misli i emocija može biti moćan alat za rešavanje problema, oslobađanje od stresa i poboljšanje emotivnog…

Ljubav i emocije

Emocije su vrlo važne u izražajnom pisanju. Ljudi koji izražavaju pozitivne emocije dok pišu o…

Moć podsvesti

Negativni obrasci mišljenja proizvode osćeanje patnje, tuge, bola, uznemirenosti, depresije. Naše misli imaju moćan uticaj…

Napiši svoj život

Koliko puta ste pomislili da vaš život nema smisao? Svrhu? Razlog što postojite? Da ste…

Pisanje u kontekstu

Kratke svakodnevne vežbe za upoznavanje sopstvenog unutrašnjeg bića, prevazilaženje strahova i jačanje samopouzdanja. Pisanje u…

Sve ovo dobijate pretplatom na radionice pisanja

Za samo 3.900 din mesečno/ili 14.900 godišnje

Rekli su o radionicama

Išla sam na razne edukacije i obuke ali ova mi je najbolja. Pronašla sam sebe u pisanju. Osvestila sam mnoges tvari kod sebe. Pisanje je sada moja stalna terapija za duhovnost i rad na sebi. Hvala.

Ana Pavlović

Begrad

Oduvek sam voleo da pišem iako nisam pisac. Radionice prof. Tadića su prava stvar za mene, kroz pisanje možeš da komuniciraš sa sobom. Idealno za svakoga koga zanima lični rast i razvoj. 

Dragan Markuš

Zagreb

Fantastične radionice. Odlično iskustvo. Idealno za sve koji hože da se bave sobom. Kroz pisanje sam saznala mnoge stvari o sebi i uvidela kuda želim da idem. Sve preporuke.

Maja Popov

Subotica